Constructii Civile .

Avem un bogat portofoliu in ceea ce priveste domeniul "constructii civile". Constructiile civile sunt cele cu care firma noastra si-a inceput activitatea.

Constructii Industriale

Lucrari hale de productie, structuri metalice de mare complexitate, baze de aprovizionare si desfacere, amenajare si nivelare teren, cladiri de birouri, garaje industriale, etc ...

 

Decoratiuni Interioare.

Amenajari interioare si iluminat spatii comerciale si localuri. Amenajari si instalatii complete, finisaje si decoratiuni personalizate, utilare cu mobilier functional si profesional..


Firma noastra acorda o atentie deosebita tuturor detaliilor constructive, utilizand materiale moderne si tehnologii avansate.

 

read more

SC.EMCO SRL

Dispune de mijloace de mecanizare adecvate tipului de lucrari pe care le executa ca excavatoare, buldozere, automacarale, autobasculante si autocarosate, mijloace transport persoane.

Printr-o inalta calitate a lucrarilor, o buna organizare a proceselor tehnologice si o strategie comerciala adecvata EMCO raspunde cu promptitudine tuturor asteptarilor beneficiarilor.
read more